Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till att börja med

  • Kolja, filé 1.3 kg
  • Potatis, skalad 1000.0 g

Till såsen

  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 300.0 g
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 100.0 g
  • Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1L 25.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • WINBORGS Pepparrot, riven - Produkt utgått 1/4 2020 30.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L 1.0 g
  • Äpple (Aroma) 200.0 g
  1. Till att börja med

    • Skär fisken i grytbitar.
    • Koka potatisen och kyl ner den. Dela den i mindre bitar.
  2. Till såsen

    • Blanda samman vatten, Knorr Visp 31% och Knorr Fiskfond, vispa ner Knorr Cold Base Redning och fortsätt att vispa ordentligt. Låt stå i 5 minuter.
    • Tillsätt salt, peppar, Winborgs Ättiksprit 12%, äpple, lök och Winborgs Pepparrot. Smaka av och justera eventuellt kryddningen.
  3. Avslutningsvis

    • Varva fisk och potatis i en form, slå över den kalla såsen. Värm i ugn vid 175 grader i ca 25-30 minuter.