Menu

Ingredienser

+

Dressing

Kryddmix

  • Sumak 9.0 g
  • Spiskummin malen 3.0 g
  • Korianderfrö, malen 3.0 g

Morötter

  • Morot 1.5 kg

Till servering

  • Melonkärnor, rostade 50.0 g

Förberedelser

  1. Dressing

    • Blanda HELLMANN`S Citrus Vinaigrette med Knorr Professional Paprika Kryddpuré, salt och citronjuice.
  2. Kryddmix

    • Blanda samman kryddorna.
  3. Morötter

    • Skala morötterna och skär dem i passande bitar.
    • Blanda morötter med dressingen och rosta på GN bläck i ugn vid 210 grader i 15 minuter.
    • Tillsätt 2/3 av kryddorna till morötterna, blanda samman och rosta morötterna ytterligare 5-10 minuter.
  4. Till servering

    • Servera morötterna med rostade melonkärnor och resterande mängd kryddmix.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny