Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Picklad gurka & rädisa

  • Gurka, tunt skivad 600.0 g
  • Rädisa 100.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L 100.0 ml
  • Socker 200.0 g
  • Vatten 200.0 ml
  • Salt 6.0 g

Dressing

  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg 300.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 100.0 g
  • WINBORGS Pepparrot, riven - Produkt utgått 1/4 2020 40.0 g
  • Vatten 300.0 ml
  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 10.0 g

Sallad

  • Havreflingor 600.0 g
  • Rödbetor 100.0 g
  • Gulbetor 100.0 g
  • Hjärtsallad 200.0 g
  • Smörgåskrasse 50.0 g
  • Dill, plockad 50.0 g
  • Lök, röd i klyftor 200.0 g
  • Rapsolja 100.0 g
  • WINBORGS Pepparrot, riven - Produkt utgått 1/4 2020 10.0 g
  • Salt 6.0 g
  1. Picklad gurka & rädisa

    • Blanda hälften av vattnet med sockret, värm och rör om tills sockret löst sig, låt svalna och ha i resten av vattnet och WINBORGS Ättiksprit 12%.
    • Slå vätskan över gurkan och de skivade rädisorna, gör den helst dagen innan.
    • Förvara kylt.
  2. Dressing

    • Blanda alla ingredienser och vispa ihop.
  3. Sallad

    • Koka havre enligt anvisningarna på paketet. Häll av vattnet och låt svalna.
    • Blanda rapsolja och salt och häll det över matvetet och rosta av i ugnen på 200 grader i 10 minuter, låt svalna.
    • Skala och klyfta betorna, gnid in lite rapsolja och salt, rosta på 200 grader ca 20-25 minuter eller tills betorna är mjuka, tillsätt löken efter halva tiden.
    • Blanda alla ingredienser utom dressingen och garnera med plockad dill och smörgåskrasse. Toppa med lite flingsalt.
    • Rippla över hälften av dressingen. Och servera resten a part.