Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  1. Gör så här

    • Putsa och skär köttet i ca 3x3 cm stora bitar.
    • Lägg i en stor kastrull och täck med vatten. Koka upp och låt koka i ca 2 minuter. Lyft upp och skölj av köttet.
    • Klyfta löken och skär morötterna i grova bitar. Lägg rotfrukterna i en kastrull tillsammans med köttet. Lägg i dillfrön, lagerblad, salt och Knorr Professional Kalvfond.
    • Häll i vatten så det precis täcker köttet. Låt allt småkoka i ca 2 timmar tills köttet är mört.
    • Häll i ättika och socker. Låt koka i ytterligare 5 minuter. Tillsätt Rama Professional Visp och red av med MAIZENA till lagom konsistens.
    • Smaka upp med salt och vitpeppar. Vänd i dillen och servera med kokt stompad potatis.