Menu

Ingredienser

+

Gör så här


En lunchklassiker som bör finnas på varje lunchrestaurang om du frågar Daniel Müllern. Hemligheten bakom en lyckad sådan? Titta på filmen här på hemsidan så får du svaret.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Putsa och skär köttet i ca 3x3 cm stora bitar.
    • Lägg i en stor kastrull och täck med vatten. Koka upp och låt koka i ca 2 minuter. Lyft upp och skölj av köttet.
    • Klyfta löken och skär morötterna i grova bitar. Lägg rotfrukterna i en kastrull tillsammans med köttet. Lägg i dillfrön, lagerblad, salt och Knorr Professional Kalvfond.
    • Häll i vatten så det precis täcker köttet. Låt allt småkoka i ca 2 timmar tills köttet är mört.
    • Häll i ättika och socker. Låt koka i ytterligare 5 minuter. Tillsätt grädde och red av med MAIZENA till lagom konsistens.
    • Smaka upp med salt och vitpeppar. Vänd i dillen och servera med kokt stompad potatis.  
Produkter
Recept
Favoriter
Meny