+

Lins & böngryta

Skyryoghurt

  • Skyryoghurt 800 g
  • Getost 300 g
  • Salt 4 g
  • Svartpeppar grovmalen 4 g
  1. Lins & böngryta

    • Fräs löken mjuk i Milda Flytande Margarin 5 minuter på medelvärme, tills löken börjar få färg.
    • Sänk värmen till låg och tillsätt paprika, peppar, rökt paprikapulver och kanel.
    • Rör ner Knorr Professional Vitlök kryddpuré och Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré. Fräs ytterligare någon minut och rör hela tiden.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, Knorr Grönsaksfond, lagerblad och persilja. Koka upp, sänk värmen och sjud på låg värme ca 10 minuter. Rör om med jämna mellanrum.
    • Avsluta med kokta bönor och linser, spä på med vatten om det behövs.
  2. Skyryoghurt

    • Låt yoghurten rinna av på hålbleck med absorberande papper eller en handduk i ett par timmar eller över natten.
    • Mosa getosten med en gaffel och blanda ihop alla ingredienser.
+

Continue

Title

Bullet Point text