Ingredienser
Lins & böngryta
-
Lök, tärnad 340.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 2.0 g
-
Rökt paprikapulver 4.0 g
-
Kanel, malen 4.0 g
-
Paprika, röd strimlad 200.0 g
-
Linser, röda, kokta 200.0 g
-
Svarta bönor ,burk ,avrunnen vikt! 800.0 g
-
Persilja, färsk 20.0 g
-
Lagerblad 2.0 st
Skyryoghurt
-
Skyryoghurt 800.0 g
-
Getost 300.0 g
-
Salt 4.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 4.0 g
Förberedelser
-
Lins & böngryta
- Fräs löken mjuk i Milda Flytande Margarin 5 minuter på medelvärme, tills löken börjar få färg.
- Sänk värmen till låg och tillsätt paprika, peppar, rökt paprikapulver och kanel.
- Rör ner Knorr Professional Vitlök kryddpuré och Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré. Fräs ytterligare någon minut och rör hela tiden.
- Tillsätt Knorr Tomatino, Knorr Grönsaksfond, lagerblad och persilja. Koka upp, sänk värmen och sjud på låg värme ca 10 minuter. Rör om med jämna mellanrum.
- Avsluta med kokta bönor och linser, spä på med vatten om det behövs.
-
Skyryoghurt
- Låt yoghurten rinna av på hålbleck med absorberande papper eller en handduk i ett par timmar eller över natten.
- Mosa getosten med en gaffel och blanda ihop alla ingredienser.