Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gult ris

  • Gurkmeja 3.0 g
  • Vitpeppar, malen 1.0 g
  • Kanelstång, hel 10.0 g
  • Kardemummakärnor, krossade
  • Ris, basmati 580.0 g
  • Vatten 920.0 ml
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 65.0 g
  • Socker, rå 8.0 g
  • Russin 80.0 g
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 40.0 g
  1. Gult ris

    • Blanda samman gurkmeja, vitpeppar, kanelstång och kardemummakärnor. Skölj riset i kallt vatten och lägg det i bleck.
    • Koka upp vattnet, tillsätt kryddblandningen, Milda Flytande Mjölkfritt Margarin, råsockret och Knorr Kycklingfond. Häll kryddbuljongen över riset, rör om och tillsätt russin.
    • Lägg på lock och ånga riset i ugn vid 100 % ånga i ca 10 minuter. Stäng av värmen och låt riset dra i 5 minuter. Fluffa till riset före servering