Kalvragu med citron och timjan
En enkel, fräsch och lättlagad pastasås med smak av citron och timjan. Byt ut kalvfärs mot kycklingfärs för ett klimatsmart alternativ, addera Knorr Koncentrerad Kalvfond för fylligare smak.

Ingredienser
Gör kalvragun
-
Vitlök, hackad 53.0 g
-
Margarin, flytande
-
Kalvfärs 1.0 kg
-
Vatten 400.0 ml
-
Citron, juice färskpressad 75.0 g
-
Citron,zest 7.0 g
-
Honung 10.0 g
-
Salt och peppar
Förberedelser
-
Gör kalvragun
- Fräs vitlöken i matfett, tillsätt kalvfärsen och stek igenom.
- Tillsätt Knorr Tomatino, citronjuice, citronzest och Knorr Kalvfond.
- Låt ragun sjuda i ca 15 min, smaksätt med Knorr Kryddpasta Timjan, peppar och honung.
-
Till servering
- Servera kalvragun med nykokt pasta och riven parmesan.