Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör kalvragun

  • Vitlök, hackad 53.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 40.0 g
  • Kalvfärs 1.0 kg
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 600.0 g
  • Vatten 400.0 ml
  • Citron, juice färskpressad 75.0 g
  • Citron,zest 7.0 g
  • Knorr Brun Kalvfond, koncentrerad 6 x 1 L 60.0 g
  • Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg 30.0 g
  • Honung 10.0 g
  • Salt och peppar
  1. Gör kalvragun

    • Fräs vitlöken i Milda Flytande Margarin, tillsätt kalvfärsen och stek igenom.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, citronjuice, citronzest och Knorr Kalvfond.
    • Låt ragun sjuda i ca 15 min, smaksätt med Knorr Kryddpasta Timjan, peppar och honung.
  2. Till servering

    • Servera kalvragun med nykokt pasta och riven parmesan.