Ingredienser
Maharagwe ya Nazi – Kidneybönsoppa med kokosmjölk
-
Rapsolja 30.0 g
-
Lök, tärnad 250.0 g
-
Gurkmeja 2.0 g
-
Bönor, röda kidney 1.5 kg
-
Salt 3.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 2.0 g
-
Koriander, färsk hackad 30.0 g
Förberedelser
-
Maharagwe ya Nazi – Kidneybönsoppa med kokosmjölk
- Koka kidneybönorna.
- Hetta upp olja i en panna. Fräs löken tills mjuk och tillsätt Knorr Professional Vitlök kryddpuré, Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré, gurkmeja och Knorr Professional Curry kryddpuré.
- Sänk värmen och tillsätt Knorr Tomatino. Låt koka 10 minuter.
- Tillsätt kokosmjölk och kidneybönor.
- Smaka av med salt och peppar. Strö på lite färsk koriander vid servering.