Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Deg:
  • Jäst, färsk 40.0 g
  • Vatten, kallt 1.1 l
  • Rapsolja 2.0 dl
  • Vetemjöl special 1.6 kg
  • Salt 20.0 g
  • Topping:
  • Flingsalt 30.0 g
  • Rosmarin, färsk hackad 30.0 g
  • Vitlök, fint riven 20.0 g
  • Rapsolja, kallpressad 1.0 dl
  1. Gör så här

    • Blanda jäst, kallt vatten, rapsolja och Knorr Svampbuljong, rör så att jästen löser sig.
    • Tillsätt vetemjöl och rör till en jämn deg. Knåda degen med degkrok i 6 minuter.
    • Tryck ut degen på en oljad plåt och jäs i ca 3 timmar i rumstemperatur.
    • Blanda samman fint hackad rosmarin, salt, vitlök, Knorr Svampbuljong och rapsolja. Tryck lite hål i degen och toppa degen med olja och rosmarinblandningen och jäs degen ytterligare i en 1 timma.
    • Baka av vid 225 grader 25-30 minuter.
    • Tips! Halvera jäst mängden i receptet och jäs degen fördelad i väl oljat GN bläck över natten. Toppa med rosmarinblandningen. Baka av omgående.