Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kokt vit sparris i kalvfond med dillmajonnäs

  • Sparris, vit 100.0 g
  • Knorr Professional Kalvfond 8 x 1 L 300.0 ml
  • WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L 100.0 ml
  • Socker 200.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Dill, plockad 50.0 g
  • Rapsolja 150.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg 150.0 g
  1. Kokt vit sparris i kalvfond med dillmajonnäs

    Koka upp Knorr Professional kalvfond, ättika, socker och salt, lägg i den skalade sparrisen och koka tills den är klar.

    Mixa rapsolja och dill. Vispa ner dill oljan i HELLMANN’S Majonnäs och smaka av med salt.

    Skär sparrisen i mindre bitar och spritsa dillmajonnäs på. Toppa med dill.