Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Tempurafriterad sparris med gochujangmajonnäs och furikake är en smakrik och krispig rätt som imponerar på alla. Helt vegansk, med HELLMANN'S Vegan Majonnäs som ger en krämig bas till den kryddiga majonnäsen. Perfekt som sharing eller som tillbehör till kött eller fisk, toppad med furikake får du en extra dimension av smak och textur.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Blanda HELLMANN'S Vegan Majonnäs med gochujangpasta, risvinäger och soja. Rör runt och lägg upp i spritspåse. Ställ i kyl.
    • Blanda sesamfrön, mixat noriblad, togarashi och salt.
    • Rör ihop vetemjöl, Maizena och kolsyrat vatten.
    • Doppa sparrisen i "tempuran" och fritera gyllenbrun i fritös på 180°C i ca 3 minuter. Lägg dem på en bit papper.
    • Fördela sparrisen på 10 tallrikar. Spritsa över gochujangmajonnäsen och krydda med "furikaken".
Produkter
Recept
Favoriter
Meny