Menu

Ingredienser

+

Gör så här


En gränslös rätt som kombinerar nordisk inlagd sill med italiensk risotto – Möt smak, textur och utseende i ett packet! Kan serveras som en enklare varmrätt eller en förrätt men platsar också som en street food couture-rätt!

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Inläggning av Sill: Pudra sillfiléerna på köttsidan med vinägerpulver och lite salt. Låt stå i kylen i 3-4 timmar, eller till nästa dag.
    • Förberedelse av Butternut Squash: Skala pumpan och skär den i kuber, tillsätt Knorr Kryddpasta Vitlök, Knorr Bouquet de Provence och lite rivet citronskal och blanda. Slå in allt i aluminiumfolie och baka i ugnen tills den är helt mjuk. Mixa pumpan till en slät puré.
    • Tillagning av Risotto: Sautera löken i olivolja och tillsätt riset. Tillsätt sedan det vita vinet och låt det koka in. Koka upp vatten och Knorr Grönsaksfond och tillsätt lite i taget tills risotton är slät och riset är mjukt. Smaksätt risotton med pumpapuré, smör och Knorr Umami.
    • Flambering av Sill: Flambera sillfiléerna tills de är klara. Servera tillsammans med risotton.
    • Garnering: Garnera med rädisor och kryddörter.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny