Menu

Ingredienser

+

Fyllningen

Fyll murtabak

  • Persilja, hackad 50.0 g
  • Keso 200.0 g
  • Filodeg, ark 5.0 st

Paprikasås

Förberedelser

  1. Fyllningen

    • Skär kycklingen i fina bitar och steg i rikligt med olja i en gryta tillsammans med den hackade löken.
    • Tillsätt Knorr Kryddpasta Vitlök, Knorr PROFESSIONAL Kryddpuré Rökt Chili, spiskummin, Knorr Kycklingfond och Knorr Tomatino. Låt sjuda under lock. Rör om regelbundet tills kycklingen är mör. Kyl massan.
  2. Fyll murtabak

    • Rör ner keso och hackad persilja i den kalla massan.
    • Lägg fyllningen på filodegen (gör totalt 5 paket) och vik degen flera gånger till ett fyrkantigt paket. Stek paketen i en panna i olja eller baka dem spröda i ugnen. Servera direkt med den iskalla, krämiga dipsåsen.
  3. Paprikasås

    • Blanda samtliga ingredienser.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny