Menu

Ingredienser

+

Picklad silverlök

Fransk tryffelmajo

NoBeef Steak Sandwich


Enkel att lyckas med, svår att motstå är denna NoBeef Steak Sandwich som både smakar och doftar lyxigt av tryffel.

...

Förberedelser

  1. Picklad silverlök

    • Börja med att pickla löken. Koka upp vatten, socker och ättika. Slå den varma lagen över löken och ställ i kyl minst 3 timmar.
  2. Fransk tryffelmajo

    • Blanda alla ingredienserna till den franska tryffelmajon. Förvara i kyl.
  3. NoBeef Steak Sandwich

    • Stek brödet gyllenbrunt i olja och smör. 
    • Stek The Vegetarian Butcher NoBeef Slices i olja, vitlök och timjan. Bred majonnäsen på brödet och toppa med NoBeef Slices.
    • Vänd upp salladen och den avrunnen silverlöken med lite olivolja. Lägg ovanpå ”köttet” och toppa hela härligheten med friterad lök, riven parmesan och gräslök.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny