Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kyckling

  • Kyckling, bröstfilé med skin 1.0 kg
  • Socker, rör 30.0 g
  • Limejuice 60.0 ml
  • Jerk krydda 16.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 30.0 g

Dressing

  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 100.0 ml
  • Limejuice 15.0 ml

Sallad

  • Majs, frusen 200.0 g
  • Råris, kokt 400.0 g
  • Mango, tärnad 200.0 g
  • Bönor, röda kidney 250.0 g
  • Bönor, gröna sojabönor frysta 250.0 g
  • Vårlök, skivad 50.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 10.0 g
  • Kokos, riven 60.0 g
  1. Kyckling

    • Blanda samman socker, limesaft, jerk krydda och Knorr Umami och marinera kycklingen över natten.
    • Bryn kycklingbrösten i Milda Flytande Mjölkfritt margarin och stek brösten klara i ugnen
  2. Dressing

    • Blanda samman HELLMANN´S CITRUS vinaigrette med färsk pressad lime.
  3. Sallad

    • Blanda samman ingredienserna till salladen och smaksätt med dressingen.
    • Servera salladen tillsammans med nystekt kyckling.