Menu

Ingredienser

+

Kyckling

Dressing

Sallad

  • Majs, frusen 200.0 g
  • Råris, kokt 400.0 g
  • Mango, tärnad 200.0 g
  • Bönor, röda kidney 250.0 g
  • Bönor, gröna sojabönor frysta 250.0 g
  • Vårlök, skivad 50.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 10.0 g
  • Kokos, riven 60.0 g

Förberedelser

  1. Kyckling

    • Blanda samman socker, limesaft, jerk krydda och Knorr Umami och marinera kycklingen över natten.
    • Bryn kycklingbrösten i olja och stek brösten klara i ugnen
  2. Dressing

    • Blanda samman HELLMANN´S CITRUS vinaigrette med färsk pressad lime.
  3. Sallad

    • Blanda samman ingredienserna till salladen och smaksätt med dressingen.
    • Servera salladen tillsammans med nystekt kyckling.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny