Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gazpacho

  • Gurka 250.0 g
  • Ärtor, gröna frusna 250.0 g
  • Mynta, blad 12.0 g
  • Citron, juice färskpressad 30.0 ml
  • Vatten 350.0 ml
  • Salt 5.0 g
  • Creme Fraiche 50.0 g
  1. Gazpacho

    • Skär gurkan i tärningar och lägg i mixern tillsammans med ärtor, mynta och citronsaft.
    • Tillsätt 300 ml vatten, Knorr Kycklingfond, salt och Creme Fraiche. Mixa till en slät soppa.
    • Värm 50 ml vatten och lös Knorr Texture i vattnet.
    • Låt dra i några minuter och blanda sedan ner i soppan.
    • Häll upp soppan i passande glas och kyl dem i fyra timmar innan servering.