Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gazpacho

  • Gurka 250.0 g
  • Ärtor, gröna frusna 250.0 g
  • Mynta, blad 12.0 g
  • Citron, juice färskpressad 30.0 ml
  • Vatten 350.0 ml
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 20.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 50.0 g
  • Knorr Texture 6 x 1 kg 30.0 g
  1. Gazpacho

    • Skär gurkan i tärningar och lägg i mixern tillsammans med ärtor, mynta och citronsaft.
    • Tillsätt 300 ml vatten, kycklingfond, salt och Knorr Fraiche. Mixa till en slät soppa.
    • Värm 50 ml vatten och lös Knorr Texture i vattnet.
    • Låt dra i några minuter och blanda sedan ner i soppan.
    • Häll upp soppan i passande glas och kyl dem i fyra timmar innan servering.