Ingredienser
Indiska potatis och linser smaksatt med kanel
-
Potatis, skalad 500.0 g
-
Linser, röda, kokta 250.0 g
-
Morot, skalad skivad 400.0 g
-
Gurkmeja 3.0 g
-
Kanel hel 3.0 g
-
Spiskummin malen 10.0 g
Förberedelser
-
Indiska potatis och linser smaksatt med kanel
- Blanchera potatis och morot.
- Stek försiktigt potatisen och morötterna i Milda Flytande Margarin tillsammans med kanel, spiskummin och gurkmeja.
- Tillsätt Knorr Rama Visp 31%, Knorr Professional Curry kryddpuré och Knorr Grönsaksfond och värm på nytt.
- Vänd slutligen i linserna och smaka av med salt och peppar (runda eventuellt av rätten med lite flytande honung).
- Servera gärna tillsammans med färskhackad persilja eller koriander.