Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rårört havtorn

  • Havtorn, frusna 500.0 g
  • Socker 200.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 100.0 ml

Kålpudding

  • Korngryn 300.0 g
  • Råris, kokt 300.0 g
  • Linser, röda 300.0 g
  • Savojkål 2.2 kg
  • Lök, tärnad 700.0 g
  • Sirap, mörk 40.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, pulver 1 x 5 kg- UTGÅTT v50 2018 50.0 g
  1. Rårört havtorn

    • Blanda alla ingredienser och låt stå tills bären tinat.
  2. Kålpudding

    • Koka upp rikligt med vatten, lägg i korngryn och koka i tio minuter, tillsätt röda linser efter två minuter. Häll av vattnet ordentligt och kyl ner.
    • Strimla savojkål och bryn den i stekpanna med lök eller rosta i ugnen på 200 grader i tio minuter med Milda Flytande Margarin. Låt svalna. (lägg undan 200 g Savojkål och 200 g lök till servering)
    • Lägg ned kål och lök i en matberedare och mixa grovt tillsammas med en ¼ del av korn, ris och linser.
    • Häll upp i en bunke och tillsätt resten av ingredienserna tillsammans med MAIZENA Snowflake.
    • Smörj en ugnsfast form, lägg i allting och pressa ordentligt. Grädda i ugnen på 190 grader i ca 15-20 minuter.
    • Toppa med resten av kålen och löken vid servering.