Menu
+

Gör så här

  • Kikärtor, torkade blötlagda och kokta 500.0 g
  • Lök, gul 2.0 stk
  • Vitlök 2.0 stk
  • Senapsfrön, mortlade 1.0 tsk
  • Korianderfrön, hela, mortlad 2.0 tsk
  • Kryddpeppar, mortlad 1.0 tsk
  • Salt 1.0 msk
  • Persilja, hackad 10.0 g
  • 1 Krm Bikarbonat
  • Olja Till Fritering
  1. Gör så här

    • Grovhacka lök och vitlök. Mixa löken med kikärtorna i en matberedare tillsammans med lite vatten. Massan ska var lite grynig.
    • Tillsätt kryddor, bikarbonat och persilja.
    • Värm oljan till 180*C. Forma små bullar med sked och fritera gyllenbruna i ca 2 minuter. Lägg bullarna på en bit hushållspapper. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny