+

Oxbringa

Kålsallad

Bourbonchipotle

Servering

  • Bröd, Hamburgare 10 st
  1. Oxbringa

    • Putsa oxbringan och koka den nästan mör i vatten och Knorr Oxfond.
    • Blanda i Knorr PRofessional Rökt Chili kryddpuré, Knorr Professional Paprika kryddpuré, Knorr Professional Vitlök kryddpuré, SLOTTS Senap Skånsk, Knorr Kycklingfond, WINBORGS Äppelcider vinäger och Knorr Tomatino.
    • Låt ingredienserna koka i cirka 10 minuter.
    • Häll såsen över oxbringan och glasera i ugn tills köttet är helt mört.
  2. Kålsallad

    • Strimla rödkål och vitkål fint.
    • Rör ihop HELLMANN’S Majonnäs, Knorr Fraiche 24%, Knorr Professional Peppar kryddpuré och Knorr Kycklingfond.
    • Blanda röran med kålen.
  3. Bourbonchipotle

    • Koka upp socker, WINBORGS Ättiksprit 12% och vatten och låt koka tills sockret löst upp sig.
    • Tillsätt Knorr Tomatino och Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré och koka upp.
    • Häll massan i matberedare och mixa slät samt smaka av med bourbon.
  4. Servering

    • Rosta hamburgerbröden, lägg på kålsalladen, strimla köttet och lägg i.