Ingredienser
Oxbringa
-
Oxbringa, färsk 1.5 kg
-
Vatten 3.0 l
-
WINBORGS Äppelcider vinäger 20.0 g
Kålsallad
-
Vitkål 400.0 g
-
Kål, röd 400.0 g
-
Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 100.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 2.0 g
Bourbonchipotle
-
Socker 100.0 g
-
WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L 100.0 ml
-
Vatten 0.1 l
-
Whisky 100.0 ml
Servering
-
Bröd, Hamburgare 10.0 st
Förberedelser
-
Oxbringa
- Putsa oxbringan och koka den nästan mör i vatten och Knorr Oxfond.
- Blanda i Knorr PRofessional Rökt Chili kryddpuré, Knorr Professional Paprika kryddpuré, Knorr Professional Vitlök kryddpuré, SLOTTS Senap Skånsk, Knorr Kycklingfond, WINBORGS Äppelcider vinäger och Knorr Tomatino.
- Låt ingredienserna koka i cirka 10 minuter.
- Häll såsen över oxbringan och glasera i ugn tills köttet är helt mört.
-
Kålsallad
- Strimla rödkål och vitkål fint.
- Rör ihop HELLMANN’S Majonnäs, Knorr Fraiche 24%, grov malen svartpeppar och Knorr Kycklingfond.
- Blanda röran med kålen.
-
Bourbonchipotle
- Koka upp socker, WINBORGS Ättiksprit 12% och vatten och låt koka tills sockret löst upp sig.
- Tillsätt Knorr Tomatino och Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré och koka upp.
- Häll massan i matberedare och mixa slät samt smaka av med bourbon.
-
Servering
- Rosta hamburgerbröden, lägg på kålsalladen, strimla köttet och lägg i.