Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till laxen

  • Fjordlax 10 bitar, ca 130 stk 1.3 kg
  • Salt och peppar

Till sommarsalladen

  • Nypotatis kokt, skivad 1.0 kg
  • Sparris, grön blancherad 500.0 g
  • Fänkål, färsk tunt hyvlad 200.0 g
  • Sockerärtor strimlade 200.0 g
  • Rädisa delad 300.0 g
  • Salt och peppar

Till såsen

  • Gräddfil 12 % 200.0 ml
  • Stenbitsrom 100.0 kg
  • Gräslök 20.0 g
  • Vitlök 5.0 g
  • Citron, juice färskpressad 30.0 g
  • Salt och peppar
  1. Till laxen

    • Salta och peppra laxen. 
    • Grilla på hög värme på ca 1-2 minuter på varje sida. 
    • Innertemperatur ca 45-50 grader.
  2. Till sommarsalladen

    • Ånga alla grönsakerna snabbt i ca 30 sekunder tills de är lagom varma. 
    • Vänd upp dem med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette, salt och nymald svartpeppar.
  3. Till såsen

    • Blanda alla ingredienserna till en god sås