Vegetariska Kimchi-wontons
En nytolkning på wontons med nyskördad vit och grönsparris, nystekta NoChicken Chuncks och fyllig Kimchidressing blir en god lunch eller ett läckert mini tilltugg beroende på hur man planerar.

Ingredienser
Vegetariska Kimchi-wontons
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Gör så här
Wontondeg, rundlar
/stk
20.0 stk
0%
HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L **30% RABATT**
/g
500.0 g
0%
Kimchi-bas
/msk
3.0 msk
0%
MAILLE Äpplecidervinäger - flaska, 6x500 ml
/msk
1.0 msk
0%

Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Sparris, skalad vit (skuren i mindre bitar)
/g
150.0 g
0%
Sparris, grön (skuren i mindre bitar)
/g
150.0 g
0%
Svamp, skivad valfri
/g
250.0 g
0%
Vitlöksklyfta stor
/stk
1.0 stk
0%
NoChicken Chunks, vegobitar 1x1,75 kg FRYSVARA
/g
500.0 g
0%
Knorr Svampbuljong, pulver 3 x 1,3 kg
/g
20.0 g
0%

Olivolja, Salt Och Peppar
/
0.0
0%
Krasse Och Skogssyra Till Garnering
/
0.0
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Gör så här
-
Wontondeg, rundlar 20.0 stk
-
HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L **30% RABATT** 500.0 g
-
Kimchi-bas 3.0 msk
-
Sparris, skalad vit (skuren i mindre bitar) 150.0 g
-
Sparris, grön (skuren i mindre bitar) 150.0 g
-
Svamp, skivad valfri 250.0 g
-
Vitlöksklyfta stor 1.0 stk
-
NoChicken Chunks, vegobitar 1x1,75 kg FRYSVARA 500.0 g
-
Olivolja, Salt Och Peppar
-
Krasse Och Skogssyra Till Garnering
Förberedelser
-
Gör så här
- Gräddawontondegenkrispig i små pajformar och låt dem svalna.
- Rör ihopHellmann’säkta majonnäs medkimchibasenoch äppelcidervinägern och smaka av med salt och peppar.
- Blanchera den vita och gröna sparrisen i vatten med lite salt och socker. Den får bara blancheras lite så att den fortfarande är krispig. Låt den svalna snabbt efteråt.
- Stek TVB No Chicken tillsammans med färska champinjoner och lite färsk vitlök i lite olja i en stekpanna. Glasera alltihop med lite Knorr koncentrerad svampbuljong och låt svalna.
- Blandakimchimajonmed sparrisen och No Chicken-/svampblandningen.
- Servera i de krispigawontonskalenoch toppa med krasse och skogssyra