Vegetariska Kimchi-wontons
En nytolkning på wontons med nyskördad vit och grönsparris, nystekta NoChicken Chuncks och fyllig Kimchidressing blir en god lunch eller ett läckert mini tilltugg beroende på hur man planerar.

Ingredienser
Gör så här
-
Wontondeg, rundlar 20.0 stk
-
HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L **30% RABATT** 500.0 g
-
Kimchi-bas 3.0 msk
-
Sparris, skalad vit (skuren i mindre bitar) 150.0 g
-
Sparris, grön (skuren i mindre bitar) 150.0 g
-
Svamp, skivad valfri 250.0 g
-
Vitlöksklyfta stor 1.0 stk
-
NoChicken Chunks, vegobitar 1x1,75 kg FRYSVARA 500.0 g
-
Olivolja, Salt Och Peppar
-
Krasse Och Skogssyra Till Garnering
Förberedelser
-
Gör så här
- Gräddawontondegenkrispig i små pajformar och låt dem svalna.
- Rör ihopHellmann’säkta majonnäs medkimchibasenoch äppelcidervinägern och smaka av med salt och peppar.
- Blanchera den vita och gröna sparrisen i vatten med lite salt och socker. Den får bara blancheras lite så att den fortfarande är krispig. Låt den svalna snabbt efteråt.
- Stek TVB No Chicken tillsammans med färska champinjoner och lite färsk vitlök i lite olja i en stekpanna. Glasera alltihop med lite Knorr koncentrerad svampbuljong och låt svalna.
- Blandakimchimajonmed sparrisen och No Chicken-/svampblandningen.
- Servera i de krispigawontonskalenoch toppa med krasse och skogssyra