Menu

Ingredienser

+

Gör så här


En nytolkning på wontons med nyskördad vit och grönsparris, nystekta NoChicken Chuncks och fyllig Kimchidressing blir en god lunch eller ett läckert mini tilltugg beroende på hur man planerar.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Gräddawontondegenkrispig i små pajformar och låt dem svalna.
    • Rör ihopHellmann’säkta majonnäs medkimchibasenoch äppelcidervinägern och smaka av med salt och peppar.
    • Blanchera den vita och gröna sparrisen i vatten med lite salt och socker. Den får bara blancheras lite så att den fortfarande är krispig. Låt den svalna snabbt efteråt.
    • Stek TVB No Chicken tillsammans med färska champinjoner och lite färsk vitlök i lite olja i en stekpanna. Glasera alltihop med lite Knorr koncentrerad svampbuljong och låt svalna.
    • Blandakimchimajonmed sparrisen och No Chicken-/svampblandningen.
    • Servera i de krispigawontonskalenoch toppa med krasse och skogssyra
Produkter
Recept
Favoriter
Meny