Menu
+

Gör så här

  • Wontondeg, rundlar 20.0 stk
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L **30% RABATT** 500.0 g
  • Kimchi-bas 3.0 msk
  • Sparris, skalad vit (skuren i mindre bitar) 150.0 g
  • Sparris, grön (skuren i mindre bitar) 150.0 g
  • Svamp, skivad valfri 250.0 g
  • Vitlöksklyfta stor 1.0 stk
  • NoChicken Chunks, vegobitar 1x1,75 kg FRYSVARA 500.0 g
  • Olivolja, Salt Och Peppar
  • Krasse Och Skogssyra Till Garnering
  1. Gör så här

    • Gräddawontondegenkrispig i små pajformar och låt dem svalna.
    • Rör ihopHellmann’säkta majonnäs medkimchibasenoch äppelcidervinägern och smaka av med salt och peppar.
    • Blanchera den vita och gröna sparrisen i vatten med lite salt och socker. Den får bara blancheras lite så att den fortfarande är krispig. Låt den svalna snabbt efteråt.
    • Stek TVB No Chicken tillsammans med färska champinjoner och lite färsk vitlök i lite olja i en stekpanna. Glasera alltihop med lite Knorr koncentrerad svampbuljong och låt svalna.
    • Blandakimchimajonmed sparrisen och No Chicken-/svampblandningen.
    • Servera i de krispigawontonskalenoch toppa med krasse och skogssyra
Produkter
Recept
Favoriter
Meny