+

Sichuanpeppar-te med kyckling

Vid servering

  • Salladskål, strimlad 300 g
  • Kycklingkött, tillagat strimlat 1071 g
  • Basilika, thai 30 g
  • Koriander, färsk hackad 30 g
  1. Sichuanpeppar-te med kyckling

    • Sautera schalottenlöken i oljan tills den är mjuk. Tillsätt svampen, sichuanpepparen, limebladen och Knorr PROFESSIONAL kryddpasta.
    • Häll sedan på vatten, Knorr Kycklingfond, soja, fisksås och limesaft. Koka upp buljongen och sila sedan genom finmaskig sil ner i en ren kastrull.

  2. Vid servering

    • Lägg ner salladskålen och kycklingköttet, koka upp snabbt och ta av från värmen.
    • Servera soppan toppad med örterna och riset.

  3. Tips!

    • Shiitake kan bytas ut mot färska champinjoner.

+