Menu

Ingredienser

+

Sichuanpeppar-te med kyckling

Vid servering

  • Salladskål, strimlad 300.0 g
  • Kycklingkött, tillagat strimlat 1071.0 g
  • Basilika, thai 30.0 g
  • Koriander, färsk hackad 30.0 g

Förberedelser

  1. Sichuanpeppar-te med kyckling

    • Sautera schalottenlöken i oljan tills den är mjuk. Tillsätt svampen, sichuanpepparen, limebladen och Knorr PROFESSIONAL kryddpasta.
    • Häll sedan på vatten, Knorr Kycklingfond, soja, fisksås och limesaft. Koka upp buljongen och sila sedan genom finmaskig sil ner i en ren kastrull.
  2. Vid servering

    • Lägg ner salladskålen och kycklingköttet, koka upp snabbt och ta av från värmen.
    • Servera soppan toppad med örterna och riset.
  3. Tips!

    • Shiitake kan bytas ut mot färska champinjoner.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny