Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Salladen

  • Gulbetor 600.0 g
  • Rödbeta, skalade 714.0 g
  • Blekselleri, tärnad 100.0 g
  • Libbsticka 15.0 g
  • Äpple (Aroma) 120.0 g
  • Bovete 15.0 g

Vid servering

  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 50.0 ml
  1. Salladen

    Koka 500 g gulbetor och 500 g rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten. Kyl ner dem och skär sedan i klyftor.Hyvla 100 grå gulbeta och 100 g rödetbetatunt på mandolin. Hyvla även bleksellerin tunt på mandolin, och lägg i isvatten. Hyvla äpplet tunt och plocka libbstickan.Rosta bovetet i torr, het panna.
  2. Vid servering

    Vänd ner betorna, bleksellerin, äpplena och libbstickan i Hellmann´s CitrusVinaigrette tillsammans med salt och peppar.