Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tom Ka Gai

  • Kokosmjölk, konserverad 24% 1500.0 ml
  • Vatten 1500.0 ml
  • Lök, tärnad 180.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 60.0 g
  • Röd currypasta 30.0 g
  • Kycklingkött, strimlat 450.0 g
  • Champinjoner, skivade 300.0 g
  • Fisksås (Asiatisk) 20.0 g
  • Koriander, färsk hackad 30.0 g
  • Limejuice 20.0 g
  • Vårlök, skivad 50.0 g
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 90.0 g
  • Limeblad, strimlade 12.0 st
  • Citrongräs, bankad 25.0 g
  1. Tom Ka Gai

    • Häll kokosmjölk, vatten och Knorr Kycklingfond i en kastrull. Tillsätt lök,Knorr PROFESSIONALIngefärapuré, citrongräs, currypasta och limeblad. Koka upp, sänk värmen till medelvärme och låt koka ca 15 minuter. - Lagas detta recepti större mängder än för 10 personer, bör man vara uppmärksam på att limesaften framhäver det kryddstarka i den röda currypastan, och att man därför kommer behöva minska mängden currypasta när man lagar till många.
    • Tillsätt kycklingen och champinjonerna, och låt koka tills kycklingen är genomkokt, ca 10 minuter.
    • Smaka av och justera kryddningen med fisksås och limesaft.
    • Red efter behov med MAIZENA Majsstärkelse.
    • Lyft ur citrongräset före servering och servera koriander och salladslök som tillbehör.