Menu

Ingredienser

+

Tostadas

  • Färdiga tostadas (diameter 6-7 cm) 10 st
  • Majsmjöl: 50%
  • Vetemjöl: 50%
  • Vatten: efter behov
  • Naturliga färgämnen (rödbeta för rött, spenat för grönt, saffran för gult och bläckfiskbläck för svart)

Lime-majonnäs

Räktostadas

Ananassalsa


Denna rätt är både färgstark och smakrik, perfekt för fester och mingel, eller som en fräsch lunch eller middag på sommaren.

...

Förberedelser

  1. Tostadas

    • Blanda majsmjöl och vetemjöl i lika delar. Tillsätt gradvis vatten blandat med naturliga färgämnen tills en deg bildas.
    • Kavla ut varje färgad deg till tunna lager, skär ut cirklar och stek dem i en panna och sedan i en fritös tills de är krispiga.
  2. Lime-majonnäs

    • Blanda HELLMANN’S Professional Majonnäs med rivet limeskal och limesaft tills det är väl blandat.
  3. Räktostadas

    • Marinera de små kokta räkorna med MAILLE Äppelcidervinäger, finhackat citronskal, finhackad chili, Knorr Vitlökskryddpuré, hackad koriander, tärnad avokado, och salt och peppar.
  4. Ananassalsa

    • Blanda färska ananasstrimlor med Knorr Professional Currypasta och lite MAILLE Äppelcidervinäger.
    • Montering: Bred ett generöst lager lime-majonnäs på varje tostada. Toppa med räktostadas-blandningen. Lägg en sked ananassalsa ovanpå. Servera omedelbart och njut!
Produkter
Recept
Favoriter
Meny