Menu

Ingredienser

+

Baguetter

  • Bröd, baguette 15 cm 5.0 st
  • Ägg (stora, klass A) 10.0 st

Chilimajonnäs

Fyllning

  • Rättika, finstrimlad 300.0 g
  • Morot, finstrimlad 200.0 g
  • Kimchi 100.0 g
  • Vårlök, skivad 60.0 g
  • Vitlök, rostad 50.0 g
  • Sesamfrön 20.0 g
  • Böngroddar 111.0 g

Förberedelser

  1. Baguetter

    • Skär baguetterna i 10 lika stora delar. Stek äggen på båda sidorna.
  2. Chilimajonnäs

    • Blanda samman Knorr PROFESSIONAL Chilipuré med HELLMANN´S EXTRA THICK Majonnäs och vinäger. Dela på baguette-bitarna och pensla på chilimajonnäsen på både över- och underdel.
  3. Fyllning

    • Lägg på rättika, morot och kimchi. Lägg på ägget och strö över salladslök, rostad lök och sesamfrö. Avsluta med böngroddar.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny