+

Baguetter

  • Bröd, baguette 15 cm 5 st
  • Ägg (stora, klass A) 10 st

Chilimajonnäs

Fyllning

  • Rättika, finstrimlad 300 g
  • Morot, finstrimlad 200 g
  • Kimchi 100 g
  • Vårlök, skivad 60 g
  • Vitlök, rostad 50 g
  • Sesamfrön 20 g
  • Böngroddar 111 g
  1. Baguetter

    • Skär baguetterna i 10 lika stora delar. Stek äggen på båda sidorna.
  2. Chilimajonnäs

    • Blanda samman Knorr PROFESSIONAL Chilipurén med HELLMANN´S EXTRA THICKMajonnäs och vinäger. Dela på baguette-bitarna och pensla på chilimajonnäsen på både över- och underdel.
  3. Fyllning

    • Lägg på rättika, morot och kimchi. Lägg på ägget och strö över salladslök, rostad lök och sesamfrö. Avsluta med böngroddar.