Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rödbetor

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 50.0 g
  • Rödbetor 1.5 kg
  • Lök, stek 200.0 g
  • Champinjoner, delade 200.0 g

Sås

  • Vatten 1.3 l
  • Vin, rött 0.2 l
  • Rödbetsjuice 0.1 l
  • Knorr Rödlökssås 1 x 3,5 kg 100.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 3x1kg 15.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Knorr Professional Medelhavsörter kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Socker 10.0 g
  • Lagerblad 1.0 st
  • MAIZENA Tapioka 4 x 2 kg 10.0 g
  1. Rödbetor

    • Rulla rödbetorna iflytandemargarinoch lägg på en ugnsplåt.
    • Stek dem i 160 °C ugn i cirka 45 min.
  2. Sås

    • Bryn löken och svampen iflytande margarini kastrull i cirka 10 minuter.
    • Tillsätt vattnet rödvinet och rödbetssaften. Låt koka i 10 minuter.
    • Tillägg resten av såsingredienserna och låt koka upp.
  3. Grytan

    • Tillägg de mogna rödbetorna och låt grytan småkoka i ytterligare 20 minuter.