Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Fisksoppa

  • Vatten 1.0 l
  • Lök, tärnad 150.0 g
  • Potatis, tärnad 1.0 kg
  • Lax, filé skinfri tärnad 3x3 cm 1.0 kg
  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 80.0 g
  • Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1L 30.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 15.0 g
  • Vitpeppar malen
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 1.0 l
  • Knorr Fiskbuljong lågsalt 1x5kg 40.0 g

Vid servering

  • Dill, färsk hackad 10.0 g
  • Gräslök, hackad 10.0 g
  1. Fisksoppa

    • Koka upp vatten, Knorr Mat 15 % och Knorr Fisk Buljong, lågsalt och tillsätt MAILLE Dijon senap.
    • Tillsätt lök och potatis och sjud soppan tills potatis och lök är al dente.
    • Tillsätt den tärnade laxen till soppan och sjud i ytterligare 10 minuter.
    • Smaksätt med Knorr Fiskfond, Winbors Äppelcidervinäger och nymalen vitpeppar.
  2. Vid servering

    • Servera soppan i djupa tallrikar med dill och gräslök