Menu
+

Gör så här

  • Vatten 2.0 l
  • Ärtor, gröna nyskalade 400.0 g
  • Sparris, färsk grön skuren i rejäla bitar 500.0 g
  • Spenat, nysköljd 200.0 g
  • Vitlöksklyftor, stora 2.0 stk
  • Olja, oliv 1.0 dl
  • Lime, zest av 2.0 st
  • Citron, zest av 2.0 st
  • Skyr 3.0 dl
  • Spirulina 3.0 msk
  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 200.0 g
  • Färska Gröna Örter Efter Eget Val
  • Olja Till Stekning
  • Salt Och Peppar
  1. Gör så här

    • Denna redda soppa kan göras med alla typer av gröna grönsaker, men här har vi använt färska gröna ärtor, grön sparris och spenat.
    • Skär ett par vitlöksklyftor i mindre bitar och stek dem gyllene i olivolja i en stekpanna (låt dem inte få för mycket färg, då blir de bittra i smaken ... men de måste vara gyllene och krispiga).
    • Lägg spenat, färsk sparris och ärtor i pannan och krydda med lite grönsaksbuljong, salt och peppar. Stek i cirka 2 minuter och lägg i en mixer med vatten, olivolja och lite juice från citrusfrukterna. (Du kan om du vill öka både smak och proteinhalt genom att tillsätta KnorrProfessionalKalvfond till soppan i stället för vatten)
    • Mixa ordentligt och värm upp soppan, smaka av med salt och peppar och tillsätt eventuellt lite mer olivolja.
    • Rör ihop skyr med både saft och skal från citrusfrukterna och stek kikärterna.
    • Servera soppan toppad medcitronskyroch knapriga kikärter och strö överspirulina. Garnera med massor av färska örter
Produkter
Recept
Favoriter
Meny