Menu

Ingredienser

+

Green Goddess-dressing

  • Ansjovis 100.0 g
  • Vårlök 50.0 g
  • Persilja, hackad 100.0 g
  • Dragon, färsk 150.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L **30% RABATT** 500.0 g
  • Vinäger, vitvin 50.0 ml
  • Purjolök 100.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Svartpeppar, grovmald 1.0 g

1875 var Palace Hotel i San Francisco stadens tjusigaste hotell med många celebriteter som gäster. Green Goddess har fått sitt namn från skådespelaren George Arliss, som bodde på hotellet när han uppträdde i William Archers pjäs med samma namn –The Green Goddess.

...

Förberedelser

  1. Green Goddess-dressing

    • Mosa ihop ansjovis och hackad vårlök i en skål med en gaffel.
    • Tillsätt hackad persilja, dragon och purjolök.
    • Tillsätt HELLMANN’S Majonnäs och rör ihop.
    • Smaka av med vinäger, salt och peppar.
    • Ställ kallt i cirka 5 timmar.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny