Grillad sparris med tryffelmajonnäs och ost
På Gotland har vi tagit vara på det svarta guldet, alltså tryffeln. Här i en kombination med sparris, majonnäs och ost.

Ingredienser
Tryffelmajonnäs och ost
-
Olja, tryffel 5.0 g
-
Salt(1) 5.0 g
Sparrisen
-
Sparris, grön 500.0 g
Vid servering
-
Ost, västerbotten riven 100.0 g
-
Tryffel, Gotlänsk 30.0 g
Förberedelser
-
Tryffelmajonnäs och ost
- Blanda samman tryffelolja, vinäger och HELLMANN`S REAL Majonnäs. Krydda med salt efter smak. Riv osten.
-
Sparrisen
- Grilla sparrisen på båda sidorna.
-
Vid servering
- Läggsparrisen på ett fat och spritsa sedan på majonnäsen.
- Avsluta med att strö över den rivna osten och hyvlad tryffel.