Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tryffelmajonnäs och ost

  • Olja, tryffel 5.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 400.0 g
  • Vinäger, vitvin 10.0 g
  • Salt(1) 5.0 g

Sparrisen

  • Sparris, grön 500.0 g

Vid servering

  • Ost, västerbotten riven 100.0 g
  • Tryffel, Gotlänsk hyvlad 30.0 g
  1. Tryffelmajonnäs och ost

    • Blanda samman tryffelolja, vinäger och HELLMANN`S REAL Majonnäs. Krydda med salt efter smak. Riv osten.
  2. Sparrisen

    • Grilla sparrisen på båda sidorna.
  3. Vid servering

    • Läggsparrisen på ett fat och spritsa sedan på majonnäsen.
    • Avsluta med att strö över den rivna osten och hyvlad tryffel.