Ingredienser
Chorba bel hout – Fisksoppa
-
Vit fisk 1.0 kg
-
Lök, tärnad 250.0 g
-
Paprika, röd tärnad 750.0 g
-
Spiskummin malen 10.0 g
-
SLOTTS Tomatpuré 100.0 g
-
Vatten 2.5 l
-
Olja, oliv 100.0 ml
-
Persilja, hackad 50.0 g
-
Salt 4.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 2.0 g
Förberedelser
-
Chorba bel hout – Fisksoppa
- Fräs lök, Knorr Professional Vitlök kryddpuré, paprika och spiskummin i olivolja tills löken och paprikan mjuknat.
- Tillsätt SLOTTS Tomatpuré, Knorr Tomatino och Knorr Fiskfond och låt koka 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Tillsätt fisk och låt småputtra tills fisken är klar.