Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Chorba bel hout – Fisksoppa

  • Vit fisk 1.0 kg
  • Lök, tärnad 250.0 g
  • Paprika, röd tärnad 750.0 g
  • Spiskummin malen 10.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 100.0 g
  • Vatten 2.5 l
  • Olja, oliv 100.0 ml
  • Persilja, hackad 50.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Svartpeppar, grovmald 2.0 g
  1. Chorba bel hout – Fisksoppa

    • Fräs lök, Knorr Professional Vitlök kryddpuré, paprika och spiskummin i olivolja tills löken och paprikan mjuknat.
    • Tillsätt SLOTTS Tomatpuré, Knorr Tomatino och Knorr Fiskfond och låt koka 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
    • Tillsätt fisk och låt småputtra tills fisken är klar.