Chorba bel hout – Fisksoppa
Ett bevis på att fransoserna varit I Tunisien och hälsat på. Finns liknelser med Bouillabaisse.

Ingredienser
Chorba bel hout – Fisksoppa
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Chorba bel hout – Fisksoppa
Vit fisk
/kg
1.0 kg
0%
Lök, tärnad
/g
250.0 g
0%
Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
70.0 g
0%

Paprika, röd tärnad
/g
750.0 g
0%
Spiskummin malen
/g
10.0 g
0%
SLOTTS Tomatpuré
/g
100.0 g
0%
Vatten
/l
2.5 l
0%
Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
60.0 g
0%

Olja, oliv
/ml
100.0 ml
0%
Persilja, hackad
/g
50.0 g
0%
Salt
/g
4.0 g
0%
Svartpeppar, grovmald
/g
2.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Chorba bel hout – Fisksoppa
-
Vit fisk 1.0 kg
-
Lök, tärnad 250.0 g
-
Paprika, röd tärnad 750.0 g
-
Spiskummin malen 10.0 g
-
SLOTTS Tomatpuré 100.0 g
-
Vatten 2.5 l
-
Olja, oliv 100.0 ml
-
Persilja, hackad 50.0 g
-
Salt 4.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 2.0 g
Förberedelser
-
Chorba bel hout – Fisksoppa
- Fräs lök, Knorr Professional Vitlök kryddpuré, paprika och spiskummin i olivolja tills löken och paprikan mjuknat.
- Tillsätt SLOTTS Tomatpuré, Knorr Tomatino och Knorr Fiskfond och låt koka 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Tillsätt fisk och låt småputtra tills fisken är klar.