Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Brasilansk risotto med kyckling och chorizo

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Lök, tärnad 300.0 g
  • Morot, riven 510.0 g
  • Ris, långkornigt 500.0 g
  • Knorr Peperonata 6 x 2,6 kg 600.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 70.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 200.0 g
  • Vatten 2.0 l
  • Knorr Hönsbuljong, lågsalt, pulver 3 x 1 kg - UTGÅTT v50 2018 75.0 g
  • Kycklingkött, grillat plockat 1.2 kg
  • Majs, frusen 200.0 g
  • Chorizo, korv 200.0 g
  • Persilja, hackad 10.0 g
  • Gräslök 10.0 g
  • Timjan, färsk 5.0 g
  • Chiliblandning krydda
  1. Brasilansk risotto med kyckling och chorizo

    • Mjuk fräs lök och morötter i Milda Flytande MjölkfrittMargarin, tillsätt ris och fräs ytterligare någon minut tills matfettet absorberas av riset.
    • Tillsätt Knorr PROFESSIONAL Vitlökspuré, Paprikapuré, Rökt Chilipuré, Knorr Tomatino, Knorr Peperonata, kycklinglårfilé, majs, färsk timjan, chorizo, vatten och Knorr Hönsbuljong Lågsalt. Sjud i gryta eller i kombiugn vid 150 grader tills riset är mjukt.
    • Smaksätt med persilja, gräslök och torkad chili.