Menu

Ingredienser

+

Gör så här

  • Nötkött, ryggbiff utan kappa 600.0 g
  • Knorr Köttbuljong, pulver 3 x 1,3 kg 15.0 g
  • Salt 1.0 tsk
  • Citronsaft 50.0 g
  • Dragon, färsk fint hackad 4.0 tsk
  • Libsticka 2.0 tsk
  • Blekselleri fint tärnad 2.0 msk
  • Ost, parmesan smulad
  • Olivolja pepprig
  • Peppar
  • Till Servering
  • Bröd skivat och rostat

Smulig parmesan, krispig selleri och syrlig citron blir stommen till en smakrik råbiff med italiensk känsla.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Grovhacka ryggbiffen eller mal den på en grövre mal-bricka.
    • Blanda köttet med salt, peppar, Knorr Köttbuljong och citron.
    • Tillsätt dragon, libsticka, selleri och parmesan.
    • Stek brödskivorna i olivolja.
    • Fördela råbiff på tallriken och droppa med olivolja över, servera med nyrostat bröd.  
Produkter
Recept
Favoriter
Meny