Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Dressing

Matvetesallad

  • Matvete 200.0 g
  • Linser, röda 200.0 g
  • Rotselleri, 2 cm - kuber 400.0 g
  • Kardemumma, hela 10.0 g
  • Margarin, flytande 50.0 g
  • Vinäger, vitvin 10.0 g
  • Rödlök, skivad 200.0 g
  • Persilja, blad 20.0 g
  1. Dressing

    • Finriv osten och blanda alla ingredienser.
    • Smaka av med salt och peppar vid behov.
  2. Matvetesallad

    • Rosta rotsellerin på 180 grader i olja tills den blir mjuk och har fått färg.
    • Stek löken i matfett med kardemummakapslarna, lägg i rotsellerin på slutet, låt svalna.
    • Koka linser i Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt,häll av och låt svalna.
    • Koka matvete enligt anvisningar på förpackningen.
    • Blanda alla ingredienser, toppa med lite flingsalt och servera med Sveciadressing.