Löksky till pannbiff | Unilever Food Solutions

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Löken

Gör skyn

  • Knorr Brun Kalvfond, koncentrerad 6 x 1 L 90.0 g
  • Vatten 900.0 ml
  • Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 15.0 g
  • Timjan, färsk
  • MAIZENA Tapioca 1 x 5 kg 15.0 g
  1. Löken

    • Bryn löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin vid låg temperatur så att löken karamelliseras.
  2. Gör skyn

    • Tillsätt vatten, Knorr Kalvfond och Knorr Lökfond. Låt såsen sjuda i några minuter och smaksätt med färsk timjan om så önskas.
    • Red av skysåsen med MAIZENA Tapioka stärkelse.
  3. Vid servering

    • Servera lökskyn till pannbiff med kokt potatis och saltgurka