Ingredienser
Löken
-
Lök, skivad 600.0 g
Gör skyn
-
Knorr Brun Kalvfond, koncentrerad 6 x 1 L 90.0 g
-
Vatten 900.0 ml
-
Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 15.0 g
-
Timjan, färsk
-
MAIZENA Tapioca 1 x 5 kg 15.0 g
Förberedelser
-
Löken
- Bryn löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin vid låg temperatur så att löken karamelliseras.
-
Gör skyn
- Tillsätt vatten, Knorr Kalvfond och Knorr Lökfond. Låt såsen sjuda i några minuter och smaksätt med färsk timjan om så önskas.
- Red av skysåsen med MAIZENA Tapioka stärkelse.
-
Vid servering
- Servera lökskyn till pannbiff med kokt potatis och saltgurka