Menu

Ingredienser

+

Lök- och ölpaj

Till ostkrämen


Denna läckra paj passar till allt, den är härlig som hvudrätt men är också perfekt som tillbehör. En perfekt sötma tillsammans med härliga fettet från smördegen

...

Förberedelser

  1. Lök- och ölpaj

    • Häll smör i en stekpanna som kan gå i ugn.
    • Skiva löken i 2 cm tjocka skivor. Lägg lökskivorna omlott i en stekpannan och bryn löken gyllene på enna sidan.
    • Häll på karamelltopping och glasera löken.
    • Tillsätt ölen och låt koka in i karamellen.
    • Tillsätt Knorr Brynt Lökfond och strö över Knorr Grönsaksbuljong och hackad timjan.
    • Lägg försiktigt smördeg över som ett lock så att det fina mönstret inte förstörs.
    • Baka pajen i ca 20 minuter på 180° eller tills smördegen är spröd och gyllene.
    • Låt pajen stå i 5 minuter så att den sätter sig.
  2. Till ostkrämen

    • Blanda cream cheese med kryddpasta och servera till pajen.
    • Vänd upp pajen på ett fat och servera med ostkrämen.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny