Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Lök- och ölpaj

  • Lök, blandad rödlök gullök och shalottenlök 500.0 g
  • CARTE D'OR Karamelltopping 6 x 1 kg 100.0 g
  • Öl 100.0 ml
  • Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg 20.0 g
  • Knorr Professional Intense flavours Roast Umami 6 x 400ml 20.0 g
  • Timjan, färsk
  • Smördeg 320.0 g

Till ostkrämen

  • Crème Bonjour Naturell, Laktosfri, 1 x 1,5 kg - Nytt artnr v 19 2019 - 67740996 150.0 g
  • Knorr Kryddpasta Bouquet de Provence 2 x 0,34 kg 30.0 g
  1. Lök- och ölpaj

    • Häll Milda Flytande margarin i en stekpanna som kan gå i ugn.
    • Skiva löken i 2 cm tjocka skivor. Lägg lökskivorna omlott i en stekpannan och bryn löken gyllene på enna sidan.
    • Häll på karamelltopping och glasera löken.
    • Tillsätt ölen och låt koka in i karamellen.
    • Tillsätt Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami och strö över grönsaksbuljong och hackad timjan.
    • Lägg försiktigt smördeg över som ett lock så att det fina mönstret inte förstörs.
    • Baka pajen i ca 20 minuter på 180° eller tills smördegen är spröd och gyllene.
    • Låt pajen stå i 5 minuter så att den sätter sig.
  2. Till ostkrämen

    • Blanda Crème Bonjour med kryddpasta och servera till pajen.
    • Vänd upp pajen på ett fat och servera med ostkrämen.