Menu
  1. Lök- och ölpaj

    • Häll Milda Flytande margarin i en stekpanna som kan gå i ugn.
    • Skiva löken i 2 cm tjocka skivor. Lägg lökskivorna omlott i en stekpannan och bryn löken gyllene på enna sidan.
    • Häll på karamelltopping och glasera löken.
    • Tillsätt ölen och låt koka in i karamellen.
    • Tillsätt Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami och strö över grönsaksbuljong och hackad timjan.
    • Lägg försiktigt smördeg över som ett lock så att det fina mönstret inte förstörs.
    • Baka pajen i ca 20 minuter på 180° eller tills smördegen är spröd och gyllene.
    • Låt pajen stå i 5 minuter så att den sätter sig.
  2. Till ostkrämen

    • Blanda Crème Bonjour med kryddpasta och servera till pajen.
    • Vänd upp pajen på ett fat och servera med ostkrämen.