Menu
+

Kamutvetet

Kycklingen

  • Margarin, flytande 70.0 g
  • Kyckling, lårfilé 900.0 g

Vid servering

  • Bönmix, frusen 1.0 kg
  • Rostade pumpakärnor 125.0 g
  • Mynta, blad 13.0 g
  • Persilja, hackad 20.0 g
  • kokos, hyvlad rostad 100.0 g
  • Citron 1.0 st
  1. Kamutvetet

    • Sautera lök och selleri vid moderat värme tillsätt Knorr Vitlökspuré, curry och stött koriander. Fräs vidare i någon minut under omrörning och vänd i kammutvete, rör om.
    • Tillsätt vatten, Knorr Ekologisk Hönsbuljong, lågsaltoch salt koka upp och sjud 8 – 10 minuter slå av eventuellt överblivet vatten.
  2. Kycklingen

    • Stek kycklingen i matfett tills kycklingen har fått färg och är genomstekt, krydda med salt och peppar.
  3. Vid servering

    • Ånga bönmixen i 5 minuter och vänd samman bönor och hälften av örterna och kammutvetet. Lägg upp pilaffen och toppa med stekt kyckling och rostade pumpakärnor och kryddörter.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny