1. Steg 1

    • Riv och strimla grönkålen, ta bort de grova stjälkarna, skölj och ånga i ugn i 5 minuter.
    • Dela och skiva purjolök, sautera mjuk i matfett i 8 minuter och krydda med salt.
    • Tillsätt vitlök och sautera vidare i några minuter, vänd ner grönkålen.
  2. Steg 2

    • Tillsätt Knorr Mat 15% och Creme Bonjour Softspread Naturell, Knorr Kryddpasta Bouquet all´Italiana, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong och vatten.
  3. Steg 3

    • Vispa samman Créme Bonjour Softspread Naturell, Knorr Mat 15%, vatten och salt till en sås.
  4. Steg 4

    • Lägg ¼ gratängfyllning i ett smort halvt gastronorm bleck, sedan lasagne-plattor och upprepa detta ytterligare tre gånger, där sista lagret är lasagne-plattor.
    • Slå gratängsåsen från steg 3, över lasagneplattorna
    • Toppa med gratängost.Baka av i combi ugn vid 180 grader (70 % ånga) i 20 minuter.

+

Continue

Skapa konto

Title

Bullet Point text