Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Soppan

  • Linser, röda 60.0 g
  • Purjolök 353.0 g
  • Potatis, skalad 1143.0 g
  • Vatten 1.5 l
  • Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg 30.0 g
  • Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg 12.0 g
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 6.0 dl
  1. Soppan

    • Koka linserna separat i lite buljong.
    • Fräs skivad potatis och skivad purjolök i Milda Fytande Margarin. Tillsätt vatten, Knorr Mat 15% och Knorr Grönsaksbuljong. Sjud soppan till önskad konsistens. Tillsätt linserna. Smak av med salt, peppar och Knorr Kryddpasta Timjan. Mixa soppan slät om så önskas.
    • Servera soppan med nybakat bröd.