Menu
+

Till quichen

Kompotten

Skogssvampskum

  • Äggula 100.0 g
  • Grädde eller gräddalternativ 100.0 ml
  • Smör 90.0 g
  • KNORR Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 30.0 g
  1. Till quichen

    • Finhacka schalottenlöken och stek tillsammans med svampen i lite smör. Låt svalna.
    • Blanda grädde, ost, kycklingfond, Knorr Brynt Lökfond samt svampfond och rör ner äggulorna. Vänd i svampen. Smaka av med peppar.
    • Häll fyllningen i pajskalen och baka i 165° tills gyllene.
  2. Kompotten

    • Tvätta äpplena och skär dem i tunna båtar.
    • Skala löken och skär i tunna lameller.
    • Sautera äpplen och lök snabbt i HELLMANN’S Citrus Vinaigrette
    • Tillsätt mango chutney och blanda.
    • Blanda i finhackad timjan och smaka av med lite salt, servera till pajen.
  3. Skogssvampskum

    • Rör ihop alla ingredienser till en blöt massa och häll i sifon (med 2 gaspatroner). Skaka ordentligt före användning.
    • Servera den färdiga pajen med droppar av äpple-/persiljeolja och toppa med svampskummet. Garnera gärna med spröda salladsblad vända i lite syra.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny