Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till quichen

  • Pajskal, kuvertstorlek 5.0 st
  • Svamp,skogssvamp blandad färsk 300.0 g
  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 200.0 ml
  • Schalottenlök, fint hackad 75.0 g
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 10.0 g
  • Knorr Professional Intense flavours Roast Umami 6 x 400ml 10.0 g
  • KNORR Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 10.0 g
  • Ost, riven 50.0 g
  • Äggula

Kompotten

  • Äpple, syrligt 3.0 st
  • Vårlök 20.0 g
  • HELLMANN`S Apple Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 6 x 1L 20.0 ml
  • Timjan, färsk
  • Mango Chutney, spicy 60.0 g

Skogssvampskum

  • Äggula 100.0 g
  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 100.0 ml
  • KNORR Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 30.0 g
  1. Till quichen

    • Finhacka schalottenlöken och stek tillsammans med svampen i lite Milda Flytande Margarin. Låt svalna.
    • Blanda grädde, ost, kycklingfond, Knorr professional Intense Flavours Roast Umami samt svampfond och rör ner äggulorna. Vänd i svampen. Smaka av med salt och peppar.
    • Häll fyllningen i pajskalen och baka i 165° tills gyllene.
  2. Kompotten

    • Tvätta äpplena och skär dem i tunna båtar.
    • Skala löken och skär i tunna lameller.
    • Sautera äpplen och lök snabbt i HELLMANN’S Apple Cider Sherry Vinegar Vinaigrette
    • Addera mango chutney och Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami på kompotten och blanda.
    • Blanda i finhackad timjan i kompotten och servera till quichen.
  3. Skogssvampskum

    • Rör ihop alla ingredienser till en blöt massa och häll i sifon (med 2 gaspatroner). Skaka ordentligt före användning.
    • Servera den färdiga pajen med droppar av äpple-/persiljeolja och toppa med svampskummet. Garnera gärna med spröda salladsblad vända i lite syra.