Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Torsken

  • Torsk, filé 1.0 kg
  • Vatten 1.0 l
  • Salt 100.0 g

Till såsen

  • Schalottenlök, finhackad 50.0 g
  • Vin, vitt 50.0 ml
  • Smör 150.0 g
  • Citron 5.0 st
  • Miso, vit 15.0 g

Vid servering

  • Spenat 500.0 g
  • Sojaböna, gröna 100.0 g
  • Vårlök, skivad 50.0 g
  • Vitlök, hackad 7.0 g
  • Ingefära, färsk hackad 19.0 g
  • Soja, japansk 15.0 g
  1. Torsken

    • Rimma fisken i 1 timma, dela fisken i 10 bitar.
  2. Till såsen

    • Skala och finhacka löken. Koka löken tillsammans med vin och MAILLE vitvinsvinäger. Reducera till 1/3 vätska återstår.
    • Vispa försiktigt i rumstempereratsmör.
    • Smaksätt med citron, miso, salt och peppar.

  3. Vid servering

    • Smörj plåten med olivolja och baka fisken i ugn vid 100*C tills inner temperaturen är 44-46*C.
    • Stek spenaten hastigt i olja och vitlök, vänd i salladslök, sojabönor och ingefära. Smaka av med salt, peppar och soja.