Ingredienser
Gör så här
-
Äggula 65.0 g
-
Salt 2.0 g
-
Äggvita 120.0 g
-
Arrakarom 70.0 g
Vid servering
Förberedelser
-
Gör så här
- Vispa Rama Professional Visp 31% fluffig.
- Vispa äggulan tillsammans med salt och 50g CARTE DÒR Karamelltopping till fast skum.
- Vänd samman ägg med vispen. Vispa äggvitan och tillsätt 50 g CARTE DÒR Karamelltopping succesivt, stanna maskinen rör i Knorr Texture och fortsätt att vispa tillsskummet blir fast..
- Vänd samman äggvitan med vispen och smaksätt med arrakarom samt ytterligare CARTE DÒR Karamelltopping.
- Fördela fromagen i glas och kyl i två timmar före servering.
-
Vid servering
- Dekorera med CARTE DÒR Karamellsås ochvispad Knorr Visp.