Menu

Ingredienser

+

Till pestofisken

  • Kolja, filé 1.2 kg
  • HELLMANN'S Vegan Majonnäs, hink, 52 %, 1 x 5 L 400.0 g

Pesto

Tomatsås


Ugnsbakad koljafilé med krämigt pestotäcke är ett bra och kvickt sätt att laga lunch till många med massor av smak! Fisken serveras tillsammans med fräsch italiensk tomatsås och nykokt matdurum.

...

Förberedelser

  1. Till pestofisken

  2. Pesto

    • Mixa baslika, solrosfrön, kryddpastor och parmesan i en blender och tillsätt olivolja i en tunn stråle.Smaksätt med salt och svartpeppar.
  3. Tomatsås

    • Sautera löken mjuk i olivolja och tillsätt Knorr Tomatino, vatten, Knorr Fiskbuljong och salt. Koka upp och red av såsen med Maizena utblandad i vatten. Låt såsen sjuda i ytterliagre några minuter.
    • Krydda med Knorr Kryddpuré all Italiana och citron och mixa såsen slät om så önskas.
  4. Matdurum

    • Tillbered matdurum enligt anvisning på förpackning.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny