Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Lammfärs

Pizza botten

  • Harissa 100 g
  • Ost, haloumi riven 100 g
  • Bakplåtspapper

Vid servering

  • Yoghurt, naturell 100 g
  1. Ugn

    • Värm ugnen till 225°. Ställ in två plåtar i ugnen.
  2. Lammfärs

    • Bryn färsen med lök, spiskummin och ras el hanut. Tillsätt Knorr PROFESSIONAL kryddpasta, citronskal, oxfond och persilja.
  3. Pizza botten

    • Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta degen ca 10 minuter. Skär degen två delar och kavla ut båda till runda pizzor på bakplåtspapper.
    • Bre harissa-såsen på degen och toppa sedan med färsen. Avsluta med att lägga osten på. Ta ut den heta plåten ur ugnen och dra papperet till plåten.
    • Grädda manakisherna i ugnen 7−10 minuter. Brödet ska bli vitt och mjukt men inte ta färg.
  4. Vid servering

    • Servera bröden dem nygräddade, gärna med yoghurt. Skär upp som tårtbitar eller vik brödet.