Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Fiskburgare

  • Fiskfilé ex. kolja, sej eller lax 800.0 g
  • Potatis, skalad kokt och kyld 500.0 g
  • Ströbröd 1.0 dl
  • Ägg 2.0 stk
  • Salt och peppar

Fänkålsslaw

  • Blekselleri 180.0 g
  • Fänkål, färsk 300.0 g
  • Äpple, syrligt 150.0 g
  • Olja, oliv 3.0 msk
  • Citron, juice färskpressad 2.0 tsk
  • Dragon, färsk 1.0 msk
  • Socker 0.5 tsk
  • Salt och peppar

Citronmajonnäs

  • HELLMANN´S Majonnäs 2.0 dl
  • Citron saft och zest efter smak 1.0 st
  • Gräslök, fint skuren

Till servering

  • Bröd, Hamburgare 12.0 st
  • Rödlök, picklad
  1. Fiskburgare

    • Blanda ströbröd och ägg, låt svälla en stund. Kör fisk till en färs i matberedare tillsammans med Knorr Grönsaksbuljong. Tillsätt potatis, ägg och ströbröd, blanda till jämn färs. Smaksätt med salt och peppar om så behövs. Forma till burgare.
  2. Fänkålsslaw

    • Blanda MAILLE Äppelcidervinäger, olivolja, citronjuice, dragon och socker till en dressing, smaka av med salt och peppar. Hyvla blekselleri och fänkål tunt på mandolin och skär äpple i julienne och blanda med vinägrett.
  3. Citronmajonnäs

    • Smaksätt HELLMANN'S majonnäs med citron zest, juice och gräslök.
  4. Till servering

    • Stek burgarna i matfett i 5 minuter, vänd kontinuerligt. Rosta bröden och servera med tillbehör.