Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Grönsaker

  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Zucchini, i grova bitar 300.0 g
  • Morot, skalad skivad 400.0 g
  • Sötpotatis, skalad tärnad 400.0 g
  • Paprika, röd tärnad 200.0 g
  • Rapsolja 50.0 g
  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 400.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 60.0 g
  • Kanel malen 3.0 g
  • Gurkmeja 2.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Spiskummin malen 2.0 g
  • Korianderfrö, malen 2.0 g
  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 24.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g

Cous cous

  • Couscous 0.8 kg
  • Olja, oliv 50.0 ml
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 24.0 g
  • Vatten 1.0 l
  1. Grönsaker

    • Hetta upp matoljan i en kastrull. Tillsätt lök, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och låt fräsa tills de får lite färg.
    • Tillsätt alla torra kryddor och låt de fräsa 1 minut.
    • Tillsätt SLOTTS tomatpuré och låt fräsa en stund till.
    • Tillsätt Knorr Grönsaksfond och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.
    • Tillsätt alla övriga grönsaker och låt koka tills allt mjuknat.
  2. Cous cous

    • Rosta cous cousen i ugn till gyllene färg.
    • Slå på olivolja och varm Knorr grönsaksfond utspädd i vattnet. Täck direkt med lock och låt stå i 5 minuter.
    • Fluffa upp cous cousen med en visp eller med händerna.