Menu

Ingredienser

+

Grönsaker

Cous cous

Förberedelser

  1. Grönsaker

    • Hetta upp matoljan i en kastrull. Tillsätt lök, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och låt fräsa tills de får lite färg.
    • Tillsätt alla torra kryddor och låt de fräsa 1 minut.
    • Tillsätt SLOTTS tomatpuré och låt fräsa en stund till.
    • Tillsätt Knorr Grönsaksfond och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.
    • Tillsätt alla övriga grönsaker och låt koka tills allt mjuknat.
  2. Cous cous

    • Rosta cous cousen i ugn till gyllene färg.
    • Slå på olivolja och varm Knorr grönsaksfond utspädd i vattnet. Täck direkt med lock och låt stå i 5 minuter.
    • Fluffa upp cous cousen med en visp eller med händerna.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny