+

Klar fiskbuljong

Vid servering

  • Morot, strimlad 150 g
  • Nudlar, ris kokta 400 g
  • Tomater, cocktail delade 300 g
  • Schalottenlök, strimlad 75 g
  • Chili, grön tärnad 5 g
  • Garnityr:
  • Vårlök, skivad 60 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 47 g
  • Lök, rostad 35 g
  1. Klar fiskbuljong

    • Buljong: Häll vatten och Knorr Fiskfond i en gryta. Krossa ändarna på citrongräset och tillsätt det. Tillsätt Knorr Professional Ingefära puré och socker och koka upp. Sänk värmen till medel och sjud alla 3−4 minuter.
    • Sila av buljongen ner i en ren kastrull. Koka upp och lägg ner fisken. Sänk värmen till medel och sjud fisken 3−4 minuter. Ta upp fisken och lägg åt sidan.

  2. Vid servering

    • Tillsättmorötter, nudlar, chili, tomater och schalottenlök. Koka upp, sänk värmen till medel och sjud 2−3 min, så allt blir varmt
    • Lägg ner fisken och böngroddarna i serveringsskålar. Häll över den heta buljongen och toppa med koriander, rostad lök och salladslök.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto