Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Linser, beluga 350.0 g
  • Lök, tärnad 150.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 25.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 75.0 g
  • Morot, riven 230.0 g
  • Aubergine, riven 450.0 g
  • Champinjoner, rivna 225.0 g
  • Vatten 1.1 l
  • Vinäger, balsam 30.0 g
  • Salt 20.0 g
  • Oregano, torkad 2.0 g
  • Svartpeppar, malen

Vid servering

  • Kokt spagetti, parmesan och sallad
  1. Gör så här

    • Skölj linser (ex. belugalinser, svarta linser, gröna linser eller puy linser)i vatten och låt dem rinna av.
    • Riv morot, svamp och aubergine grovt. Rosta i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin på stekbord eller rosta i ugn vid 200 grader i 7-10 minuter beroende på ugn.
    • Sautera löken mjuk i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin och tillsätt SLOTTS Tomatpuré, fräs ytterligare någon minut.
    • Tillsätt Knorr Kryddpasta Vitlök, rostade grönsaker, linser, Knorr Tomatino, vatten, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong, salt och balsamvinäger.
    • Sjud under lock i ca 25 minuter, ta av locket och låt såsen koka in som till en Bolognaise. Smaksätt med oregano, salt och peppar.
  2. Vid servering

    • Servera Bolognaisen med nykokt pasta, parmesan och sallad